Viikon teko #5 – Huolehdi tiimisi hyvinvoinnista

Kirjoittaja Carla Suominen 06.03.2017

Tällä viikolla ehdotamme, että keskittyisit viikon ajan tiimisi hyvinvointiin. Mitä piristystä kollegasi kaipaisivat juuri nyt? Palkitaanko työntekijöitänne hienoista suorituksista?

Pieni tauko voi tehdä ihmeitä työhyvinvoinnille ja motivaatiolle. Esimerkiksi säännölliset lounastauot voivat vähentää uupumusasteista väsymystä. Hienojen suoritusten huomioiminen ja kiittäminen puolestaan lisää merkityksen tunnetta.

tiimi_www.jpg

Onko teillä ollut kiireistä viime aikoina?

Esimerkiksi hierojan buukkaaminen päiväksi toimistollenne voi auttaa teitä rentoutumaan rankan viikon keskellä. Lyhyt taukojumppa voi myös tuoda teille tarvitsemanne tauon koneella istumisesta. Lähtekää jonain päivänä kävelylle kahvitauon sijaan. Tiimisi saa näillä helpoilla keinoilla uutta energiaa ja vaihtelua kiireiseen päivään. 

Oletteko saavuttaneet jonkin asettamanne tavoitteen lähiaikoina?

Juhlikaa onnistumisianne yhdessä. Juokaa esimerkiksi pullakahvit aina kun saavutatte jonkin asettamanne tavoitteen. Kiittäkää toisianne teille ominaisella tavalla, sitokaa se teidän kulttuuriinne ja tehkää siitä jatkuva tapa. Lue lisää palkitsemisesta ja onnistumisen ilmapiirin luonnista tästä.

Kuulostele tiimisi fiilistä ja mieti mikä aktiviteetti tai palkinto voisi sopia juuri teille. Vaihtoehtoja on monia! Kertokaa niistä meille somessa hashtagilla #viikonteko.

Lue kaikki edelliset viikon teko -kirjoitukset tästä.

Aiheet: Johtaminen, yrityskulttuuri, työhyvinvointi, tiimi