Viikon teko #12 – Aktivoi passiiviset hakijat

Kirjoittaja Tommi Merelin 24.04.2017

Jos sinusta tuntuu, ettet saa tarpeeksi hakijoita avoimeen työtehtävääsi tavallisin keinoin, voi olla hyvä idea laajentaa haku myös passiivisiin hakijoihin. Tämän viikon tehtävä ei välttämättä ole juuri sinulle ajankohtainen, mutta samoja metodeja voi tietenkin hyödyntää jokaisen rekrytoinnin kohdalla!

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, Rekrytointi, Työnantajakuva

Viikon teko #11 – Hoida hankala tehtävä pois alta

Kirjoittaja Carla Suominen 19.04.2017

Onko työlistallasi pyörinyt viikkokausia sama hankala tai työläs työtehtävä, jota et vain saa hoidettua pois alta?

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi, itsensä johtaminen

Viikon teko #10 – Päivitä itsesi uuteen versioon

Kirjoittaja Tommi Merelin 10.04.2017

Tällä viikolla keskitymme itseemme. Meillä on varmasti jokaisella joku asia, jossa itsekin huomaamme tarpeen kehittymiselle. Ohessa on selkeä tehtävälista, joiden avulla jokainen meistä voi helposti ja vähällä ajankäytöllä kehittyä hieman paremmaksi haluamallamme osaamisen osa-alueella.

Lue lisää

Aiheet: Johtaminen, työhyvinvointi, viikonteko

Viikon teko #9 – Opi stressaamaan

Kirjoittaja Carla Suominen 03.04.2017

Jännittääkö sinua kirjoittaminen, kylmäsoitto potentiaaliselle asiakkaalle, tuleva presentaatio tai jokin uusi työtehtävä? Pyri tällä viikolla kanavoimaan energiasi niin, että saat jännityksestä ja stressistä voimaa. Olet varmasti joskus jännittänyt ja ollut aivan hermona valmistautuessasi H-hetkeen, mutta lopulta selvinnyt tilanteesta hienosti. Olet kuitenkin lopputuloksesta huolimatta varmasti tyytyväinen, että olet kokenut kyseisen tilanteen, oppinut jotakin ja mahdollisesti saanut tilanteesta lisää itsevarmuutta.

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi

Viikon teko #8 – Kukista kiire

Kirjoittaja Tommi Merelin 27.03.2017

Monesti kiireen voi päihittää systemaattisella toiminnalla. Testaa tällä viikolla näitä nopeita keinoja keskittyä käsillä oleviin tehtäviin ja saatat yllättyä, miten pienillä muutoksilla saat enemmän aikaan päivässä!

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi, Johtaminen