Viikon teko #11 – Hoida hankala tehtävä pois alta

Kirjoittaja Carla Suominen 19.04.2017

Onko työlistallasi pyörinyt viikkokausia sama hankala tai työläs työtehtävä, jota et vain saa hoidettua pois alta?

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi, itsensä johtaminen

Viikon teko #10 – Päivitä itsesi uuteen versioon

Kirjoittaja Tommi Merelin 10.04.2017

Tällä viikolla keskitymme itseemme. Meillä on varmasti jokaisella joku asia, jossa itsekin huomaamme tarpeen kehittymiselle. Ohessa on selkeä tehtävälista, joiden avulla jokainen meistä voi helposti ja vähällä ajankäytöllä kehittyä hieman paremmaksi haluamallamme osaamisen osa-alueella.

Lue lisää

Aiheet: Johtaminen, työhyvinvointi, viikonteko

Viikon teko #9 – Opi stressaamaan

Kirjoittaja Carla Suominen 03.04.2017

Jännittääkö sinua kirjoittaminen, kylmäsoitto potentiaaliselle asiakkaalle, tuleva presentaatio tai jokin uusi työtehtävä? Pyri tällä viikolla kanavoimaan energiasi niin, että saat jännityksestä ja stressistä voimaa. Olet varmasti joskus jännittänyt ja ollut aivan hermona valmistautuessasi H-hetkeen, mutta lopulta selvinnyt tilanteesta hienosti. Olet kuitenkin lopputuloksesta huolimatta varmasti tyytyväinen, että olet kokenut kyseisen tilanteen, oppinut jotakin ja mahdollisesti saanut tilanteesta lisää itsevarmuutta.

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi

Viikon teko #8 – Kukista kiire

Kirjoittaja Tommi Merelin 27.03.2017

Monesti kiireen voi päihittää systemaattisella toiminnalla. Testaa tällä viikolla näitä nopeita keinoja keskittyä käsillä oleviin tehtäviin ja saatat yllättyä, miten pienillä muutoksilla saat enemmän aikaan päivässä!

Lue lisää

Aiheet: viikonteko, työhyvinvointi, Johtaminen

Viikon teko #7 – Tutustu kollegaan

Kirjoittaja Carla Suominen 20.03.2017

Tämän viikon teko on kevyt ja nopea, ja keskittyy mukavan ilmapiirin luontiin työpaikalla. Luo yhteys itsellesi hieman tuntemattomampaan kollegaan. Oli sinulla sitten pieni tai iso tiimi, niin kaikkien tiimin jäsenten kanssa et välttämättä ole ollut yhtä paljon tekemisissä. Valitse siis tällä viikolla yksi kollega, johon päätät tutustua paremmin. Tämä ulottuu tietysti myös viikon yli, eli kun pääset vauhtiin voit toistaa tämän helposti usean eri ihmisten kohdalla.

Aloita pienin askelin, kysele esimerkiksi kuulumisia tippuvan kahvipannun äärellä. Saatatte löytää yhteisiä kiinnostuksen kohteita, joista on jatkossa helpompi keskustella ja niiden myötä syventää suhdettanne. Kutsu hänet mukaan lounaalle ja tutustuta hänet myös toisiin yhteisiin kollegoihinne.

On tärkeää että töissäkin on ystäviä ja silloin töihin on mukava tulla. Tällä on suuri merkitys kollegoidesi työhyvinvointiin ja viihtymiseen. 

Lue lisää

Aiheet: yrityskulttuuri, kollega, työhyvinvointi

Viikon teko #5 – Huolehdi tiimisi hyvinvoinnista

Kirjoittaja Carla Suominen 06.03.2017

Tällä viikolla ehdotamme, että keskittyisit viikon ajan tiimisi hyvinvointiin. Mitä piristystä kollegasi kaipaisivat juuri nyt? Palkitaanko työntekijöitänne hienoista suorituksista?

Lue lisää

Aiheet: työhyvinvointi, tiimi, yrityskulttuuri, Johtaminen