Rekrytoinnin Tehoaamu 1.11.2017 -koostevideo

Kirjoittaja Carla Suominen 03.11.2017

Vietimme keskiviikkona 1.11.2017 jo neljättä Jelppin Rekrytoinnin Tehoaamua Satakuntatalon Kilta-salissa. Tällä kertaa aiheena oli tekoäly, data ja tulevaisuus. Tapahtumaan osallistui noin 120 rekrytoinnin ammattilaista.

 

Aamun ensimmäisen puheenvuoron piti Aalto Yliopiston Executive in Residence Osmo Soininvaara, aiheenaan "Tekoäly yhteiskunnallisen muutoksen mahdollistajana". Soininvaara nosti esiin, että tekoäly muuttaa maailmaa, mutta tuo paljon positiivista muutosta yhteiskuntaamme. Soininvaaran puheenvuoron jälkeen siirryimme kahvitauolle, jonka aikana vieraat saivat kuulla lisää Jelppistä, asiakaskokemusvastaava Heidi Sainion esittelemänä, sekä RecRightista Business Development Director Miikka Tuomolan ja toimitusjohtaja Riku Malkin esittelemänä. 

Päivän toinen puhuja oli Barona Technologiesin teknologiajohtaja Kirsi Louhelainen, joka avasi miksi tekoälyyn tulee panostaa nyt. Louhelainen nosti esiin, että tekoäly on jo täällä, minkä vuoksi meidän tulee olla mukana sen kehityksessä jo nyt, jotta voimme vaikuttaa tekoälyn kehityksen suuntaan. Louhelaisen jälkeen lavalle astui Reaktorin rekrytointijohtaja Lauri Piispanen, joka kertoi hakijalähtöisen rekrytoinnin tulevaisuudesta ja Reaktorin tavasta rekrytoida.

Tuotekehitysjohtajamme Teemu Toppolan sekä Barona Technologiesin digistrategin Laura Snellman-Junnan hostaama tapahtuma oli erittäin lämminhenkinen ja osallistujat olivat aktiivisia esittäessään useita tiukkoja ja asiantuntevia kysymyksiä puhujilta. Saamastamme palautteesta päätellen osallistujat olivat viihtyneet erinomaisesti ja saaneet kotiinviemisenä uusia ajatuksia ja käytäntöjä!

Katso videokooste tapahtumasta esitysten tallenteita odotellessa. Kiitos kaikille osallistujille, nähdään taas seuraavassa Tehoaamussa!

Aiheet: Rekrytointi, Tekoäly, tehoaamu