Jake&HR Osa 4 – Kuinka saada lisää tehokkuutta rekrytointiin ja työnantajakuvan kehitykseen? Vieraana Juho Toivola, Elisa [video]

Kirjoittaja Carla Suominen 03.07.2017

Tässä jaksossa Jaken vieraana on Elisan Juho Toivola. Toivola vastaa rekrytoinneista, ja kehittää myös Elisan työnantajakuvaa, strategiaa sekä kansainvälistä toimintaa.


Jake ja Toivola keskustelevat rekrytoinnista ja työnantajakuvan kehittämisestä Elisalla. Työnantajakuvan kehittäminen on tärkeässä roolissa, sillä sen tulokset vaikuttavat suoraan rekrytointiin. Toivolan mukaan kaiken työntekijämielikuvatyön pitää johtaa siihen, että rekrytoinnit helpottuvat. Tärkeää työnantajamielikuvan kehittämisessä on myös huomioida että eri kohderyhmiä tulee puhutella eri viesteillä.

Toivola kertoo, että Elisa tunnetaan nykyään paremmin tietyissä ammattipiireissä, sillä yritys on aktiivisemmin osallistunut erilaisiin ammatillisiin yhteisöihin ja Elisan omat asiantuntijat ovat myös käyneet esiintymässä alan seminaareissa. Se on Toivolan mukaan tehokasta työnantajakuvatyötä.

Katso koko keskustelu videolta ja poimi Toivolan vinkit rekrytointiprosessin tehostamiseen, hakijakokemuksen parantamiseksi ja avoimien hakemusten tehokkaaseen käsittelyyn! 

 

Katso myös, kuinka tekoäly helpottaa rekrytoijan arkea käytännön arjessa.

webinaaritallenne: Kuinka tekoäly helpottaa rekrytoijan arkea?

Aiheet: Rekrytointi, yrityskulttuuri, Työnantajakuva